ÉRTÉKES MESEKÖNYVEK

A MESEILLUSZTRÁCIÓINKRÓL PÁR SZÓ

A meseillusztrációink színes ceruza és digitális technika ötvözetével készülnek el. Egy egy illusztráció elkészítési ideje több napot is igénybe vehet, de a végeredmény remek lesz.
A megrendelés véglegesítése előtt lehetőség van próbarajzot kérni, ami díjmentes, abban az esetben, ha nem használják fel üzleti célra. 
Az illusztrációinkkal alkalmazkodni tudunk az Ön igényeihez, a tartalomhoz, és biztosra vesszük, hogy a gyerekek is örömüket fogják lelni a mesés képeinkben, sőt hatásukra átélhetnek egy újabb történetet a mesén belüli mesében, amit már a fantáziájuk hoz létre a képek segítségével.

Kérje ajánlatunkat!

A mese, mint valóság

A fantázia

Mese illusztrációi nem elhanyagolható élményt jelent a gyerekeknek. Egész kicsi koruktól kezdik nézegetni a képeskönyveket, melyekből lassacskán felismerik az ismerős formákat, alakokat. Majd, ahogy cseperednek, egyre jobban beleélik magukat a szöveges és képi világba, amit először a szülővel együtt nézegetve érnek el. A szépen illusztrált meséskönyvek jelentősen fejlesztik a gyerekek fantáziáját, kreativitásukat és gondolkodásmódjukat.

Kérje ajánlatom