Könyv és meseillusztrálás a Galantusz Grafikával

Online rádió népszerű felvételekkel

Sok világhírű zene az online rádióban

Országos rádióadók - Rendkívül szenzációs, hogy az online rádióban húsz műsorvezető munkát végez önkéntesként. Online rádió javaslatok a lepesradio.hu weblapján. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Sajnos hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Javaslatok a Lépés Rádió online rádió weboldalon. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Korunkban már számtalan helyen van érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos személyek világát. Ebben segít a különleges online rádió.

Az online rádió csapatának fontos, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársait. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Meghatározó feladata az ismert online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják feltárni tehetségüket.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-07-22 15:49